Høystakken

Nina Berger

Stilling: Pedagogisk leder

En dyktig og engasjert barnehagelærer. Hun er god faglig og alltid løsningsorientert. Hun liker seg godt i skogen, og bygger gjerne en hytte eller et klatrestativ når hun er i gang. Nina er godt likt av både store og små.

Evelyn Herdlevær

Stilling: Pedagogisk medarbeider

en engasjert og anerkjennende pedagogisk medarbeider, som har jobbet mange år i barnehage. Hun er flink med formingsaktiviteter, og har alltid et prosjekt på lur.

Anita Buschmann Turøy

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ærlig dame fra nord med ett trygt fang for de små. Alltid en morsom kommentar på lur, god humor. Vil alltid gjøre litt ekstra for barna.

Skjenefloren

Renate Hellesund

Stilling: Pedagogisk leder

Godt humør, snill, rolig, omsorgsfull, kreativ, ser alle! Pedagogisk i alt hun gjør. Fordypning i drama, musikk og forming og spiller håndball på fritiden.

Marianne Måge

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Utadvendt, sprudlende og glad i sang og musikk. Elsker å holde magiske samlinger for barna. Løsningsorientert og tenker alltid på de rundt seg. Utdannet butikkslakter og kjører sykebil i helgene.

Marianne Sæle

Stilling: Barnehagelærer
mariannesele@hotmail.com

Dyktig og nøye i jobben sin, løsningsorientert og alltid blid. Engasjert i det hun gjør. Et vinnende vesen med smittende humør. Har fordypning i friluftsliv.

Aud Karin Hjartøy

Stilling: Pedagogisk medarbeider

En dreven og effektiv pedagogisk medarbeider som alltid har kontroll. Hun er god på å få frem potensialet i barna og veilede dem i prosessen til å bli selvstendige og trygge.

Steingarden

Helene Jentoft

Stilling: Pedagogisk leder

Barnehagelærer med vekt på natur, helse og bevegelse. Hun liker å bruke naturen som læringsarena for barna. Hun legger til rette for at alle ansatte skal få være med å planlegge hverdagen. Hun er god til å veilede både barn og voksne. Hun setter alltid barna først og har stort fokus på barns medvirkning.

Gina Rytter

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Er flink til å se barnets behov og opptatt av gode relasjoner med foreldre. Hun er glad i å være ute og setter ofte i gang aktiviteter sammen med barna. Hun er morsom og tuller mye.

Cathrine Lilleskare

Stilling: Barnehagelærer

En barnehagelærer med vekt på natur, helse og bevegelse. Hun er opptatt av at barn får oppleve mestring, tilhørighet og glede i barnehagen. I møte med barna er hun en rolig, tålmodig og trygg voksen.

Torvhuset

Frida Fjeldstad

Stilling: Pedagogisk leder

er en kunnskapsrik pedagog med lang erfaring fra barnehage. Hun er glad i sang og musikk og har et hjerte som banker for dem som trenger litt ekstra. Der Frida er - oppstår gode samspill og hverdagsmagi.

Cecilie Nåmdal

Stilling: Pedagogisk medarbeider

En omsorgsfull pedagogisk medarbeider med lang erfaring fra småbarnsavdeling. Hun er munter og leken, og samler gjerne barnegruppen til en sanglek.

Anne -Grethe Solsvik

Stilling: Pedagogisk medarbeider

En engasjert og omsorgsfull pedagogisk medarbeider. Hun er alltid å finne i barnas høyde og står på for at barna skal ha en god hverdag i barnehagen.

Andre ansatte

Hilde Christensen