En god hverdag

”Det er morsomt å være i vår barnehage, fordi vi kan gjøre mange morsomme ting som de ikke gjør i andre barnehager. Som å skyte Angry birds, lage blåfjell og Eggsperiment”. Aleta, 5,5 år

Hos oss er det gøy å være barn. Barns behov og ressurser blir møtt med respekt, anerkjennelse, aksept og toleranse, som en kilde til utvikling og vekst. De voksne er lyttende, har tid til å gi omsorg og trygghet og legger til rette for gyldne øyeblikk fylt av glede og humor.

Hos oss får barn tillit til egne evner og er eksperter på sine egne opplevelser. De lærer å tro på seg selv, er nysgjerrige, fantasifulle og kreative og uttrykker sine tanker og refleksjoner på varierte måter. Barn lærer å ta vare på seg selv og andre i et felleskap. Det er rom for å være annerledes, men også lik.

Hos oss ønsker vi at alle skal bli den beste utgaven av seg selv!